Nieuws

jori_daydreamer_interior_int01_final_20200222

Pacific is een echte JORI-klassieker, en het re-design heeft alles in zich om dat ook te worden. De comfortabele, subtiel hellende zitlijn werd behouden. Net als de iconische, kantelbare armleggers. Die laatste transformeren in een oogwenk sofa tot ligzetel of 2-zit tot 4-zit. Nieuwe elementen zijn de fijne pootjes, de opvallende biesafwerking rondom de contouren en een afgeronde vorm die nog meer refereert naar de golfslag van de oceaan waarnaar het originele ontwerp werd genoemd.

De originele Pacific sofa behoort ongetwijfeld tot de iconen van de JORI collectie. Het is een prachtige designklassieker, die door zijn pure rechte vormgeving bijzonder veel ‘kracht’ uitstraalt.

Dankzij een aantal lichte ingrepen, brengt Belgisch Designer Verhaert vandaag een update van dit sofamodel, dat voortaan PACIFIC PURE zal heten.

De ontwerper is hierbij heel voorzichtig te werk gegaan. De statig rechte vormgeving is zo goed als intact gebleven, enkel de buitencontouren krijgen dankzij een licht afgeronde vormgeving een zachtere lijn. De bies rondom geeft de sofa een actuelere uitstraling. Ook de poot krijgt een nieuwe verfijnde look. De draaibare armlegger, vandaag nog steeds een hit, blijft op dit model een functionele plus.

Meer nieuws?

Onze certificaten

cbw-erkend-300x300

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene
voorwaarden die u als consument extra goed beschermen.

Over ons

_DSC2987-2

Het leveren en monteren van kwaliteitsmeubelen gaat bij Gort gepaard met de grootste omzichtigheid. Dat gaat verder dan “hier is ie dan”. Onze jongens zijn bedreven in het netjes uitruimen, in elkaar zetten en ordentelijk plaatsen van uw design aanschaf. Dat wij
hier geen geld voor rekenen vinden wij niet meer dan normaal.

Waarom Gort?

Woondesignplan

Naast de aanschaf van losse stukken kunt u bij Gort ook terecht voor een passend interieur advies. Dit doen wij met ons speciale WoonDesignPlan, een virtuele presentatie van uw toekomstige interieur.

Tevreden klanten

“Wim Gort heeft alles voor ons uitgezocht. Vroeger tekende hij nog met de hand maar tegenwoordig gaat dat met de computer. Zo’n schets is heel fijn”

Linder Brouwer