Gratis bezorgen

Gort voorpui 1600x697

Het leveren en monteren van kwaliteitsmeubelen gaat bij Gort gepaard met de grootste omzichtigheidheid. Dat gaat verder dan “hier is ie dan”. Onze jongens zijn bedreven in het netjes uitruimen, in elkaar zetten en ordentelijk plaatsen van uw design aanschaf. Dat wij hier geen geld voor rekenen vinden wij niet meer dan normaal.

Woondesignplan

Naast de aanschaf van losse stukken kunt u bij Gort ook terecht voor een passend interieur advies. Dit doen wij met ons speciale WoonDesignPlan, een virtuele presentatie van uw toekomstige interieur.

Actie

Artifort | Mare

Artifort Mare is nu tijdelijk in de aanbieding in een prachtige wollen stof. In een speciaal geselecteerd aantal kleuren van de stof Kvadrat betaalt u nu tijdelijk een extra lage prijs; al vanaf €2243. Deze unieke Artifort Mare aanbieding is geldig op alle modellen Mare, Mare Romance en More Mare.

Artifort-Mare-1

Leolux | Scylla

Deze tijdloze design klassieker is in vele kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. Kies voor een opvallende kleur, of juist een voor een opvallend design, waarin u stof en leder met elkaar combineert. Nu tijdelijk al vanaf €1425.

leolux-design-fauteuil-scylla

Leolux | Bora Bora & Bora Bèta

De Bora Bora en de hogere Bora Bèta versie, bieden u een ultra hoog zitcomfort. Leverbaar als 2-zits, 2,5-zits en 3-zitsbank. Nu tijdelijk al vanaf €2395 voor de 2-zits Bora Bèta.

leolux-design-bank-bora-bora-2

Leolux | Faya Lobi

De Faya Lobi is een eigentijdse bank waar u heerlijk rechtop kunt zitten, maar die ook mogelijkheid biedt tot lekker liggen. Deze bank is leverbaar in verschillende varianten en kan zowel in stof als leer worden uitgevoerd.
Op een aantal door Leolux speciaal geselecteerde stoffen krijgt u tijdelijk extra veel korting. Zo is een 2,5 zits + chaise longue nu van €5755 voor €4390.

Leolux-Faya-Lobi-hoekbank-creme-stof1