gratis bezorging

voorzijde

Het leveren en monteren van kwaliteitsmeubelen gaat bij Gort gepaard met de grootste omzichtigheidheid. Dat gaat verder dan “hier is ie dan”. Onze jongens zijn bedreven in het netjes uitruimen, in elkaar zetten en ordentelijk plaatsen van uw design aanschaf. Dat wij hier geen geld voor rekenen vinden wij niet meer dan normaal.

Woondesignplan

Naast de aanschaf van losse stukken kunt u bij Gort ook terecht voor een passend interieur advies. Dit doen wij met ons speciale WoonDesignPlan, een virtuele presentatie van uw toekomstige interieur.

Actie

Gelderland_najaarsactie-2019_Social-601_Website banner

Jan des Bouvrie bekent kleur!

In 1969 begint de samenwerking tussen Jan des Bouvrie en Gelderland.

Op de meubelbeurs in Utrecht wordt de allereerste Kubusbank (model 430) getoond. De bank is direct een groot succes en het begin van een unieke samenwerking. De stijl van Jan en het vakmanschap van Gelderland zijn tot de dag van vandaag een geweldige combinatie.

Om dit te vieren kozen wij samen met Jan 5 modellen voor je uit: comfortabel, iconisch en tijdloos. Hoewel veel mensen Jan des Bouvrie kennen van zwart en wit, houdt hij erg van kleur!

  • 430 Kubusbank
  • 601 Meneer Oberman
  • 5770
  • 6511
  • 7950 Allure

Kies daarom op deze 5 modellen voor de kleurrijkste, wildste, allermooiste stof die je maar vinden kan. Zonder op de prijs te letten!Vanwege ons jubileum geldt tot 30-11-2019 voor alle stoffen namelijk maar één prijs: de laagste.

Vraag naar de actievoorwaarden.

Actie | Artifort F500 actie

Actie | Artifort F510 fauteuil


Wie kan 'm ooit weerstaan, de iconische Artifort F500 fauteuil van Geoffrey D. Harcourt RDI? Een heerlijk comfortabele fauteuil om lekker in weg te kruipen en van te genieten.

De unieke details van de F500 serie laat elk model goed tot haar recht komen. De fauteuil is er met een hoge of lage rugleuning, en beslaat aan scala aan varianten. Artifort heeft mooie stoffen en leersoorten geselecteerd die passen bij uiteenlopende interieurstijlen, die tevens prachtig stofferen met extra details zoals een gestikte bies of decoratieve knopen. Kies voor een onderstel met een klassieke schijfvoet, een kruisvoet óf een schommelonderstel.

Nu tijdelijk 15% actiekorting

GELDERLAND | Restyle je bank, pak nu je kans!


Je bestaande Gelderland bank* opnieuw laten herstofferen is tijdens de actie periode erg aantrekkelijk!
van 15 juni tot 15 aug 2019, ontvang je bij aanschaf van een nieuwe Gelderland hoes , de herstoffering en schuiminterieur GRATIS.

Laat u in onze showroom adviseren over een passende keuze in uw situatie.

Mooie actie toch!